Nis

Öğrencilerimiz,   her 23 Nisan'da  öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla kutladığı bu günü evde aileleriyle birlikte heyecanla kutladılar.

Mrt

İstiklal Marşı'nı anlayabilmek, MEHMET AKİF'i iyi bilmek, onun bütün yönleriyle şahsında topladığı "Milli Mücadele Ruhunu" yakından tanımak, bu ruhu, hakkı ile hissetmek amacıyla İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programını  yaptık.

Mrt

Okulumuzu Korona virüse Karşı "EŞ ZAMANLI HİJYEN UYGULAMASI" Kapsamında Dezenfekte ile Detaylı Bir Şekilde Yıkadık. Milli Eğitim Bakanlığımızın küresel ölçekli yaşanan korona virüse karşı okullarda başlattığı "Eş Zamanlı Hijyen Uygulaması" kapsamında okulumuzu dezenfekte yöntemi ile detaylı bir şekilde yıkadık. Bulaşıcı virüse karşı alınması gereken tedbirleri tüm personel ve öğrencilerimize anlatarak Sağlık Bakanlığımızın yayımladığı afiş ve broşürlerin renkli çıktılarını alıp okulun görünen yerlerine astık. Öğrencilerimize ve velilerimize bilgi sahibi olmaları için afiş ve broşürleri dağıttık. Okulumuzda özellikle de lavabolarda sabunların dolu olması ve hijyenik olması için gereken bütün önlemleri alıyoruz. Yüce Mevlâ'dan bu virüs illetinden etkilenmemeyi diliyoruz.

Mrt

Deprem haftası münasebetiyle okulumuzda tahliye tatbikatı yaptık. Öğrencilere deprem esnasında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi verildi.

Mrt

Dünyada hızla yayılmakta olan ve insanların sağlığını büyük ölçüde tehdit eden koronavirüsten nasıl korunabileceğimizi, almamız gereken tedbirleri adım adım gösteren Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı afişleri okulumuzdaki panolara astık. Herşeyden önce insanlarımızın sağlığı ön plandadır ve sloganımız ''Önce Sağlık'' şeklindedir.

Mrt

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, küresel ölçekli yaşanan koronavirüse karşı okullarda eş zamanlı hijyen uygulaması başlatıldığını duyurdu. Bakan Selçuk, "Her okulun aksamadan dezenfekte edilebilmesi için hassas bir çalışma yürütüyoruz." dedi.

Mrt

Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin Mart sayısı yayımlandı.

Mrt

İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi Kapsamında Okulumuz 6/A Sınıfı Birinci Oldu. Okul olarak "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesi kapsamında sponsor olduğumuz yetim kardeşimize yardım etmek ve ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayabilmek için yoğun bir şekilde özveri ile sınıf kumbarasını dolduran 6/A sınıfını tebrik ediyoruz.  Okulumuzun genelinde bir iyilik, hayır, dayanışma ve yardımlaşma yarışı hakim.  Bütün sınıflarımıza bu güzel yarışta mücadele ettikleri için teşekkür ediyoruz. Geleceğin iyilik, dayanışma, yardımlaşma ve sevgi ile geleceğine tüm kalbimizle  inanıyor bu duygu ve düşüncelerle hep iyiye doğru hareket ediyoruz..

Şbt

Dondurucu soğuklarda zarar görüp çatlayan okulumuz kalorifer kazanı tesisatındaki boruları yeniledik. Bu yıl kış çok çetin geçiyor. Okulumuz kalorifer kazanı tesisatındaki borularımız dondurucu soğuklardan dolayı zarar görüp çatladı. Okulumuzu eğitim-öğretime hazır hale getirmek için ilçe merkezinden tesisatçı ustamızı getirerek zarar görmüş kalorifer kazanı tesisatındaki borularımızı yeniledik.

Şbt

Okulumuzu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 2.döneminde ferah ve tertemiz  bir ortamda eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürebilmek için el birliği ile baştan aşağı güzel kokularla yıkadık. Her şey çocuklarımız için, her şey kaliteli ve güzel bir eğitim için..

Ock

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı I.Dönem Sonu Karne Dağıtım Töreni Coşkuyla Yapıldı Sivrice İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizden ilk üçe giren başarılı öğrencilerimize madalya verildi.  Okulumuz  1.si Defne ACAR, 2.si Abdullah ACAR ve 3.sü Ceren ACAR'a üstün gayret ve başarılarından, okul içinde ve dışında sergiledikleri olumlu davranışlarından dolayı kendilerine madalya verildi. Kıymetli öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz. Yarıyıl tatilinin en verimli şekilde geçmesi temennisi ile herkese huzurlu, sağlıklı ve mutlu tatiller diliyoruz.

YILIN İLK "BİZDEN" BÜLTENİ

"  Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin ikinci sayısı yayımlandı."

Ock

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Hedefe Doğru 4 Başlık 7 adım Projesi kapsamında ilimiz genelindeki 8.sınıfta okuyan öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuzda sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Sınavda ter döken bütün  öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunuyoruz.

Ock

Okul olarak ''Her Sınıfın Bir Kardeşi Var'' projesi kapsamında bizde Filistinli Kardeşimiz Muna'ya sponsor olduk.

Ock

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında dereceye giren başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdik. Çalışkan ve gayretli öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini Yüce Mevlâ'dan diliyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarılarının artmasında emek veren gayretli ve fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bir sonraki deneme sınavında bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.