Ock

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Şehmus İRAZ Değerli Velilerimize ''Verimli Ders Çalışma, LGS Sınav Sistemi, Aile İçi İletişim, İhmal ve İstismar, Madde ve Sigara Bağımlılığı'' Konuları ile İlgili Seminer Verdi

Dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın daha başarılı, daha iyi ve daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Şehmus İRAZ tarafından değerli velilerimize ''Verimli Ders Çalışma, LGS Sınav Sistemi, Aile İçi İletişim, İhmal ve İstismar, Madde ve Sigara Bağımlılığı'' konuları hakkında bilgilendirme yapmak için okulumuzda seminer verildi. Bu önemli konuları önemseyip ciddiye alarak bizi kırmayıp davetimize icabet eden, yoğun bir şekilde katılım sağlayan kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuza Üçköy den taşımalı gelen  öğrencilerimizin bayramını kutlamak amacıyla ziyaret ettik.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı) Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli kutlamalar yapıldı.

Ara

Okul sağlığı ve güvenliği programı kapsamında okulumuzda ''Sağlık ve Temizlik Panomuzu'' oluşturduk.

Ara

Okulumuzda maddi durumu iyi olmayan dezavantajlı öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz'ün katkılarıyla giyim yardımı yapıldı.

Ara

İlçemizde düzenlenen voleybol müsabakasında okulumuz 3. oldu. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında dereceye giren başarılı öğrencilerimizi ödüllendirdik. Çalışkan ve gayretli öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini Yüce Mevlâ'dan diliyoruz. Öğrencilerimizin akedemik başarılarının artmasında emek veren gayretli ve fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bir sonraki deneme sınavında bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

VELİLER İÇİN AYLIK BÜLTEN: "BİZDEN"

"Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı. "

Ara

Okulumuz 5.-6.-7. ve 8. sınıf Öğrencilerine yönelik Newton Yayınları ALL STAR Deneme Sınavı 04.12.2019 çarşamba günü yapıldı

Ara

Okulumuzdaki 8. Sınıf öğrencilerimizin akademik başarısını ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Okul müdürümüz Mikail AYAZ, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Şehmus İRAZ, Matematik Öğretmenimiz Cabbar FELEK ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Seda KASAP eşliğinde Midyattaki liselere gezi düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin okumasını geliştirmek,okuma alışkanlığı kazandırmak, Sınavla Öğrenci Alan Merkezi Sınava hazırlanan 8.sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmak için okuma kitapları ve soru bankası setleri gönderildi.

Ara

Sivrice Ortaokulu ile Sivrice Imam Hatip Ortaokulu 7.sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen münazara etkinliğinde Sivrice Ortaokulu  grubundaki öğrencilerimiz; maddi getirisi yüksek olan mesleklerin insanların yaşamlarını daha kaliteli ve mutlu kılacağını savundu. Sivrice İmam Hatip Ortaokulu  grubundaki öğrencilerimiz ise; manevî getirisi yüksek olan mesleklerin insanların yaşamlarını daha kaliteli ve mutlu kılacağını savundu. Etkinlik için önceden hazırlanan öğrencilerimiz birbirlerinin fikirlerini çürütmek için kıyasıya mücadele ettiler. Kaybedeni olmayan bu anlamlı ve güzel etkinliğin şampiyonu Sivrice İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz oldu. Bütün öğrencilerimizi bu güzel çalışmaları için tebrik ediyoruz.

Kas

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Hedefe Doğru 4 Başlık 7 adım Projesi kapsamında ilimiz genelindeki 8. sınıfta okuyan öğrencilerine   yönelik gerçekleştirilen Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuzda sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Sınavda ter döken bütün  öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunuyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz, Kuran-ı Kerimi Kıraatını geliştirmek amacıyla camiye götürüldü. Öğrencilerimiz  yetenekli imamla buluşup bilgilerinden  yararlandılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili fedakar, çalışkan, kıymetli öğretmenlerine sürpriz kutlama programı  hazırlayan anlayışlı, cömert ve hamarat öğrencilerimize bu anlamlı ve güzel kutlama etkinliği için teşekkür ediyoruz. Kendi elleri ile evde binbir zorluk ve zahmetle hazırladıkları pasta, börek ve kekler en güzel öğretmenler günü hediyemiz oldu.