Ekm

İmam Hatip okullarının kuruluş yıldönümü   okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri önceliğinde Tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı.

Ekm

Okul yöneticileri ve görevli öğretmenler tarafından stratejik plan doğrultusunda 1 yıllık çalışma takvimi hazırlandı

Ekm

Protokol ve resmi yazışma kuralları ile ilgili seminer gerçekleştirildi

Ekm

"Okuyan 7’ler” kitap okuma etkinliği kapsamında her sınıf için bir koordinatör öğretmen belirlendi. Koordinatör öğretmenler tarafından  7 kişilik öğrenci takımları oluşturuldu ve her bir takıma isim verildi. Takımlara birer takım lideri belirlendi.  Okunacak kitapların listesi oluşturuldu. Takımdaki her bir öğrenci bir kitabı bir ayda bitirecek şekilde kitap değişim çizelgeleri oluşturuldu. Her bir öğrenci okuduğu kitabın özetini çıkarıp sunumunu yapacaktır. Yıl sonunda en çok kitap okuyan öğrenciler belirlenip ödüllendirilecektir.

Ekm

Okulumuzda aşure etkinliği yapıldı.